Rum och Trädgård Inspiration Rum och Trädgård Inspiration Rum och Trädgård Inspiration
 

Rum & Trädgård – mässan med passion för trädgårdsliv

Färger som exploderar. Växter som blomstrar. På Rum & Trädgård möter du kunnig utställare och inspirerande shopping inför stundande säsong. Kliv in, låt sinnena suga in känslan och ta till dig nya idéer kring såväl täppa som balkong.

Aktuellt


Vinnaren av en helårsprenumeration på Allt om Trädgård är:

Camilla Sandmark, som svarade på frågan "Vilken av Rådgivningsmontrarna vill du helst besöka? Motivera varför!":

"Husrådet! Jag behöver hjälp med helheten i trädgården efter det att ett gammalt hus och uthus har rivits och ett nytt hus byggts i en trädgård som nu delvist är demolerad och den andra delen redan är gammal och uppvuxen."

Stort grattis önskar vi!


 

Min Passion

Min Passion är scenområdet på mässan där färgstarka inspiratörer inom inredning och trädgård berättar för besökarna om just sin passion. 

Träffa Elsa Billgren, Frida Ramstedt, Bosse Rappne, Linda Schilén och många fler, och låt dem inspirera dig!

Läs mer här!

Elsa Billgren Frida Ramstedt Bosse Rappne Linda Schilen
   
Rum och Trädgård Passion Årets tema
   

Passion - årets tema!

Din oas finns närmare än du tror – bara runt knuten. I trädgården och uterummet låter du vackra färger explodera och växter blomstra. Bryt av från vardagen och stressen. Res bort i ditt eget hem och hämta kraft och energi. 

Inspirationsutställningar

Färger som exploderar. Växter som blomstrar.Få nya uppslag och tips om hur du själv kan ge liv åt din egen trädgård. På mässgolvet hittar du flera uppbyggda idéträdgårdar. Kliv in, låt sinnena suga in känslan och ta till dig nya idéer. 

Shopping & inspiration

Det finns många möjligheter att shoppa och inspireras under mässans fyra dagar. Ta en titt i mässkatalogen för att se vilka aktörer du träffar på Rum & Trädgård.