RightLeft
 
 

Bostadsanpassning i Stockholm ger trygghet

Det går att bo kvar om man blir sjuk eller rörelsehindrad. Det krävs bara en bostadsanpassning i Stockholm så att vardagen underlättas så mycket som möjligt.

Kommunen kan bevilja bidrag för bostadsanpassning i Stockholm, och själva jobbet görs av företag som är specialister på det. Kontakta dem och be om hjälp. Det kan gälla allt från att ta bort trösklar till att göra specialbyggda modeller för inredningen. Allt för att den som har drabbats av olyckshändelse eller sjukdom ska kunna klara vardagen hemma.

Det är skönt att kunna bo kvar i sitt hus även om man har råkat bli sjuk eller rörelsehindrad. Det går att installera trapphissar, bygga om duschrum, sätta upp rullstolsramp utanför ytterdörren och mycket mer, beroende på vad som behövs. Kombinerat med hjälpmedel som permobil, käppar och kryckor, dynor och handtag kan alla få stöd i vardagen.

Professionella lösningar med bostadsanpassning

De företag som är experter på bostadsanpassning har redan gjort flera sorters speciallösningar på bostadsproblem, och de vet precis vad som behövs i varje enskilt fall. Deras erfarenhet kommer till stor nytta när det gäller att avgöra vad som behövs och hur stort utrymme som krävs.

Bara att få en bredare passage in på toaletten och att ta bort onödiga trösklar i huset gör väldigt mycket. Men det finns också skåp som kan höjas och sänkas och speciella handtag som monteras på väggarna. Man kan också ha dörrar som öppnas med automatik. Man blir mer självständig och oberoende av andra när man begär bostadsanpassning.

10 Oct 2022

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare