RightLeft
 
 

Flyttfirma i Täby – smarta tips som underlättar flytten

Känner ni stress inför flytten? Överlåt allt eller bara vissa delar till en professionell flyttfirma i Täby. Här kommer några smarta tips som underlättar.

En flytt är egentligen rolig men upplevs ändå ofta som väldigt jobbig och stressig. Man ska packa men också sortera och göra sig av med saker som man inte längre använder. Och detta samtidigt som livet rullar på med jobb och hämtning på dagis med mera. Därför bör man helst börja sortera och packa veckor i förväg.

Ett bra sätt att bli av med saker som man inte längre använder är att anordna loppis eller lägga ut saker till försäljning på nätet. Man kan även skänka bort prylar och möbler till olika hjälporganisationer. Trasiga saker och kläder ska däremot lämnas till återvinningsstationen.

Flyttfirma som både kan packa och packa upp

När man packar för en flytt ska man bara använda sig av flyttlådor. Detta för att underlätta för flyttfirman då riktiga flyttkartonger har handtag som gör dem enkla att handskas med. Men också för att de går att stapla på varandra, vilket gör att det blir enklare att beräkna hur mycket plats de tar upp i lastutrymmet.

Det finns flyttfirmor som även kan hjälpa till med packning av bohag. Vissa kan också hjälpa till med att packa upp på den nya adressen. Innan man kontaktar en flyttfirma i Täby för att be om ett kostnadsförslag kan det därför vara bra om man har bestämt hur mycket hjälp man vill ha.

27 Aug 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare