RightLeft
 
 

Flyttstädning Göteborg - ta professionell hjälp

Dags att flytta i Göteborg? För många så handlar det enbart om själva flytten. Man säger upp abonnemang, man flyttar försäkringar, ordnar med kartonger, packar, bär, transporterar och avslutar med att bära in allt i den nya bostaden igen. En perfekt flytt - eller? Det man missat i den här uppräkningen är det absolut jobbigaste.

Du måste nämligen även genomföra en flyttstädning i Göteborg innan du kan säga att du lyckats med flytten. Det är också något som är obligatoriskt. Har du inte kommit överens med de nya ägarna till din gamla bostad om annat så måste du genomföra en flyttstädning i Göteborg. Om inte så kan du drabbas av ekonomiska krav där du måste betala ett vite till dessa.

Och, det är också naturligt och fullt relaterbart. Hur skulle du själv känna om den bostad du köpt och ska flytta in i visar sig vara smutsig och belamrad med en massa smuts och skräp? Det skulle onekligen ta udden av spänningen och glädjen som en flytt innebär, eller hur?

En flyttstädning är ansträngande

Därför är en flyttstädning viktig, men det handlar också om ett projekt som är både jobbigt och som tar tid att genomföra. Det handlar om något som ska ske efter en flytt och där man i och med detta A) har tankarna på annat B) är slut både mentalt och fysiskt efter att ha stressat och burit en massa saker.

Lösningen? Det finns ingenting som säger att du själv måste genomföra en flyttstädning i Göteborg. Du kan således med fördel välja att anlita en städfirma för detta och fokusera fullt ut på den nya bostaden och på att komma på plats i denna. En flyttstädning räknas som en hushållsnära tjänst och det innebär att du kan dra av 50% av den totala kostnaden för arbetet.

Det är värt varenda krona och du kan med gott samvete lämna nycklarna till de som köpt din gamla bostad, helt på det trygga med att en professionell flyttstädning ägt rum.

Ta reda på mer om flyttstädning på https://www.flyttstädningigöteborg.com.

26 Jun 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare