RightLeft
 
 

Flyttstädning i Stockholm en enorm hjälp

Inte många människor idag har tid över till saker som inte vanligtvis ingår i vardagen. Så när det kommer till flyttstädning i Stockholm behövs hjälp.

Ann Britt och Krister hade köpt ett hus utanför Stockholm och flyttdatum var bestämt. Lägenheten hade de lyckats få såld till ett bra pris. Som många andra skulle de släppa lägenheten en månad efter inflyttning i huset. De hade resonerat att de då kunde ta hand om flytten och städningen i lugn och ro.

Det stämmer att när något verkar för bra för att vara sant så är det så. De förra ägarna var på semester när landet de rest till råkat ut för en översvämning. Flygplatsen låg under vatten och de var fast. Hur skulle Ann Britt och Krister nu hinna med flytt och städning? Huset var ju fullt av parets alla saker.

Lämnar över flyttstädningen till städfirma

Oroade över hur lång tid det skulle ta tills de kunde flytta, packade de så mycket de kunde. När de förra husägarna kom hem var det lite mindre än två veckor till lägenheten de sålt skulle vara utrymd. De bestämde sig för att kontakta en städfirma för att få hjälp med flyttstädningen. De hade tillräckligt att göra.

Sedan tog de kontakt med säljarna och frågade om de inte också kunde göra likadant. Det var trots allt de som hade försatt alla i den nuvarande situationen. De höll med om att en städfirma skulle göra deras flyttstädning i Stockholm betydligt snabbare än de själva. I slutänden löser sig allt och det hade de flyttstädningen att tacka för.

24 Sep 2022

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare