RightLeft
 
 

Har du inte tid för din trädgård?

Lever man ett hektiskt liv, kan det bli svårt att hinna med sin trädgård även om man kanske gärna vill det. Även om man inte har tid, kanske man önskar sig en trädgård om är väl planerad, fin och ger den lugn och ro som man som hektisk och hårt arbetande person är. En rätt ordnad och välskött trädgård kan bidra till mycket ny energi men en trädgård som man bara ser allt vad som ska göras, ger upphov till stress.

Som tur är kan man få hjälp med just den saken. Man kan få någon som kommer när man själv är på jobbet, och arbetar med trädgården, precis som man önskar sig. Då kan de förverkliga de idéer som du kanske har för din trädgård. Är det en pergola, en fin rosenhäck eller tulpanrabatt som man önskar sig så är det bara att säga till så fixar någon trädgrådsmästar till det.

Trädgårdsarbete är avdragsgillt

Du vet väl om att trädgårdsarbete är avdragsgillt enligt Rut-avdraget? Det gör så att var och en har råd med att ha en fin trädgård, samtidigt som det underlättar för alla trädgårdskunniga att kunna arbeta med det som de brinner för. På så sätt kan det vara slut för alla bsukiga häckar och träd som förblir ovårdade. Snart kan var och en få trädgård som ser ut som tagen ur den engelska landsbygden. Man kan googla "trädgårdsskötsel Stockholm" så att man kan få tag på någon som arbetar med detta i Stockholm. Vill man inte veta vem i Stockholm som kan arbeta med trädgårdsarbete kan man istället googla någon annan ort.

Ta kontakt och jämför dem

Sedan är det bara att ta kontakt och jämföra de olika leverantörer av trädgårdsarbete med varandra och sedan välja dem som är bäst. Den bästa tiden att hugga ner ovälkomna träd, grenar och liknande är nu, på vintern. Träden "sover" som djupast just nu under vintern och är lätta att kapa. När sedan våren och sommaren kommer så återhämtar de sig och blir fina. Egentligen kan man arbeta med sin trädgård året om, och inte bara när vädret är fint och andan faller på. Så om du inte har tid eller möjlighet låt en trädgårdskunnig få göra din trädgård  till en fantastisk oas där du kan njuta av allt det gröna som en trädgård kan ge. Du kommer att vilja satsa ännu mer på din trädgård och den kommer ge dig ännu mer. Läs mer om en sådan trädgårdsmästare på: trädgårdsskötselstockholm.se.

24 Feb 2020

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare