RightLeft
 
 

I Stockholm kan rätt golvbutik göra din renovering klimatsmart

Ska du välja golvbutik till din renovering i Stockholm men får ångest över vilken påverkan det har på klimatet? Tre enkla råd hjälper dig att välja rätt.

Alla våra renoveringar tär på miljön – det är ett känt faktum. Inte nog med att det genererar skräp som måste tas omhand, produktionen leder dessutom till stora utsläpp av växthusgaser. Men vi behöver ju ändå renovera och bygga hus. Hur kan man göra det så klimatsmart som möjligt?

Det viktigaste är förstås att ta hand om det som man redan har. Om golvet går att slipa kan det till exempel vara att föredra framför att lägga in ett nytt. Men till slut är golvet så slitet att det inte går att renovera längre och i helt nya bostäder saknas det ju ett golv att reparera.

Välj en golvbutik som hjälper dig att renovera smart

När du ska välja vilken golvbutik i Stockholm som ska leverera ditt golv finns det framför allt tre saker att ha i åtanke:

  • Välj ett hållbart material till ditt golv
  • Välj en professionell golvläggare som garanterar ett gott resultat
  • Välj en typ av golv som är lätt att sköta om

Genom att välja gedigna material som massivt trägolv eller parkettgolv blir ditt golv hållbart. Om golvet dessutom installeras på rätt sätt och sedan är lätt att ta hand om kommer det hålla under lång tid. Tänk efter innan du renoverar så kommer du spara både dina egna och planetens resurser.

Ska du köpa nytt golv? Besök denna golvbutiks hemsida: parkettbutiken.se

13 Aug 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare