RightLeft
 
 

Målare med eget företag i Stockholm

Inom alla hantverksyrken finns det större eller mindre företag. Så är det även när det handlar om en målare i Stockholm, som kan vara själv i sin firma.

I dagens Stockholm finns det företag med tusentals anställda, och företag som endast består av en och samma person. När det handlar om målare så kan det vara någon som själv äger företaget, arbetar som målare men också har anställda målare. Eller så kan det vara en målare som arbetar för ett företag med andra yrkesgrupper representerade.

Det tredje alternativet är att man som målare i Stockholm har sitt eget företag som man också är den enda målaren i. Ett upplägg som kan vara ganska vanligt idag, men som inte innebär att det är någon större skillnad för den som är kund och beställare. För med den här typen av upplägg är det också vanligt att man har många olika samarbetspartners, vid större och bredare projekt.

Samordnande målare i Stockholm

För många kunder är det många olika inblandade, när man har en renovering eller nybyggnation. Det innebär att man också måste ha någon som har den övergripande blicken och som sköter samordningen av alla yrkespersoner. I vissa fall kan det vara så att man direkt anlitar ett företag för en totalentreprenad, där man inte behöver engagera sig i varje litet moment.

Men det kan även vara så att man kan anlita någon av yrkesgrupperna som den samordnande och övergripande parten. I vissa projekt kan det vara en målare i Stockholm som hoppar in och fixar projektet. Mer om målare kan man läs här: https://www.malarestockholm.nu/

28 Feb 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare