RightLeft
 
 

Magasinering för väntande möbler i Täby

Byte av bostad kan ibland ställa till det och göra en enkel sak komplicerad. Vid tid mellan bostäder kan man därför använda sig av magasinering i Täby.

När Kristin hittat sin drömlägenhet i Täby visste glädjen inga gränser. Det var allt hon drömt om. Enplans med öppen planlösning. Tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin. Där fanns till och med en liten trädgård att njuta i under varma dagar. Tänk att hon haft sådan tur som lyckats att få den efter långt budande.

Nu behövde hon sälja sin lägenhet och hade tagit hjälp av en mäklare, vilket visade sig vara ett smart drag och försäljningen gick snabbare än hon kunde ha anat. Men det var inte förrän buden strömmat in och hon hade fått ett hon inte kunde motstå som andra utmaningar dök upp. Vart skulle hon göra av sina saker tills hon fick nya lägenheten?

Magasinering den perfekta lösningen

Efter att ha lugnat sig efter den otroliga vinst hon gjort på lägenheten samt paniken över den snabba flytten kunde hon tänka klart. Hon behövde någonstans att göra av alla saker tills det nya boendet var ledigt. Hemma hos föräldrarna fanns det inte plats. De hade redan fullt i alla förråd som fanns på gården.

Sen kom hon på att hon sett en skylt där det stod magasinering i Täby och började söka online. Genast hittade hon det hon sökte. Företaget magasinerade saker både tillfälligt och längre tider. Det lät fantastiskt men skulle det äta upp hela vinsten hon gjort. Efter att ha förhört sig visade det sig att magasinering i Täby till bra pris var på riktigt och passade henne perfekt.

22 Aug 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare