RightLeft
 
 

Med ett saxgaller får du ett stabilt inbrottsskydd

Både privatpersoner och företag behöver effektiva skydd mot inbrott. Det finns många olika typer av inbrottsskydd och ett saxgaller är ett pålitligt alternativ.

Ett inbrott kan ske överallt och när som helst hos såväl företag som hos privatpersoner. Det kan bli en mycket obehaglig och dyr historia. Både känslomässigt och ekonomiskt så är ett inbrott mycket påfrestande och bör förhindras så gott det går. Om du inte har ett fullgott skydd så är det dags att skaffa det redan i dag.

Det finns många olika sorter av effektiva inbrottsskydd som du kan välja bland. Om du väljer ett klassiskt saxgaller så kan det anpassas efter din verksamhet och den yta som behöver skyddas. Dessa galler är mycket kraftfulla och ger ett säkert skydd samtidigt som de är stilrena och snygga.

Var någonstans passar ett saxgaller och hur fungera det?

Du kanske funderar på var den här typen av galler passar bäst? Ett saxgaller kan med fördel monteras i butiker och köpcentrum. Det går även utmärkt att använda som avskärmning eller om en lokal behöver delas upp i flera delar. Användningsområdet är mycket stort och det är ett bra alternativ till exempelvis gallergrindar.

Gallret tillverkas som enkelgaller eller pargaller, med uppfällbar bottenskena som gör att golvöppningen är fri från hinder. Saxgaller är en flexibel lösning och finns i många olika format. De styrs manuellt och dras till och från i sidled. Den här typen av galler kan ersätta rullgaller eller rulljalusier om det inte är högt nog för att montera dessa.

15 May 2022

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare