RightLeft
 
 

Ring en mäklare i Östersund – första steget för flytten

En mäklare jobbar visserligen främst för säljaren, men är ändå den person du ska kontakta när du vill köpa boende i Östersund. Annars händer ingenting.

Varför skulle man inte vilja bosätta sig i Östersund? Det är en fråga som du borde ställa dig. Jämtland är ett mycket vackert landskap med höga berg, ljuvlig skog och frisk luft. Med andra ord finns det mycket goda skäl till varför du borde lyfta luren, ringa en mäklare och be honom eller henne att ta fram bostäder till salu i Östersund för dig att titta på.

Visst, det går att argumentera för att det ligger långt norrut. Att det är kallt och mörkt stora delar av året. Men ärligt talat, är det inte faktorer som är värda att stå ut med? Med tanke på fördelarna borde det vara en så kallad “done deal”, som man säger på engelska.

Mäklare hjälper dig hitta rätt

Ytterligare en fördel är att Östersund ligger mycket nära Åre. En skidort som lockar mängder med turister från Sverige och utlandet varje år. Så, om du inte själv vill bo i bostaden kan du säkert hyra ut den under skidsäsongen och tjäna gott med pengar. Det är ett alternativ värt att överväga.

Men det är klart, ingenting av det kommer att bli verklighet om du inte tar första steget och hör av dig till en mäklare. Ingenting sker nämligen automatiskt. Däremot kan mäklaren förstås hjälpa dig mycket på traven, även om han eller hon i första hand jobbar för säljaren. För att hitta rätt mäklare så kan du besöka www.mäklareöstersund.net.

5 Jan 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare