RightLeft
 
 

Rörmokare hjälper dig undvika röror med rören på Södermalm

Rörmokare på Södermalm ser till att boende har en välfungerande vardag. Det är viktigt att kontakta en rörmokare direkt vid behov, särskilt vid stopp i avlopp.

Utan rörmokare skulle livet på Södermalm bli riktigt rörigt. Till och med enkla saker som ett stopp i avloppet kan växa till ett enormt problem om det inte åtgärdas. Det behöver dessutom inte handla om synliga problem. Ett avloppsstopp som inte fixas under lång tid kan orsaka skador på rören inne i väggarna och i förlängningen vattenskador på fastigheten.

Det säger sig självt att det är dyrare att åtgärda fuktskador i huset än vad det är att anlita en rörmokare till att noggrant rensa avloppet. Att vattenavrinningen fungerar som den ska i såväl dusch som kök är mycket viktigt. Det räcker ofta inte med att rensa själv. En rörmokare har professionella verktyg som kommer betydligt längre in i rören än vad den som bor i den aktuella lägenheten kan göra.

Låt en rörmokare åtgärda stopp i avloppet omedelbart

Detta är särskilt viktigt att tänka på för dig som inte har någon fantastisk hemförsäkring. Vet du förresten vad din hemförsäkring täcker och inte? Många försäkringar täcker nämligen inte skador som uppstått på grund av slarv eller oaktsamhet. Att strunta i att rensa sitt avlopp i duschen är en sådan sak som skulle kunna räknas som oaktsamhet.

Även om din kassa är skral, bör du alltså inte ignorera stoppet i avloppet i duschen. Det kostar en liten slant att ta in en rörmokare som rörmokaresödermalm.nu, men kostnaden är minimal jämfört med att bli skadeståndsskyldig gentemot hela bostadsrättsföreningen eller fastighetsägaren. Om du vet att vattnet inte rinner av som det ska i din dusch – ring en rörmokare redan idag.

1 Sep 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare