RightLeft
 
 

Så hittar man rätt mäklare i Farsta

Valet av mäklare har stor betydelse för hur mycket man tjänar vid en bostadsförsäljning. Men hur hittar man rätt mäklare i Farsta, och vad mer ska man tänka på?

En bostadsförsäljning är en viktig affär. Framförallt om man har ett bostadslån att betala tillbaka eller om man behöver köpa en ny bostad. Därför gäller det att försöka få ut så mycket som möjligt vid försäljningen. För att lyckas med det måste man locka rätt spekulanter.

Hur bostaden annonseras ut till försäljning är en viktig del i detta. Både den text och de bilder som presenterar bostaden måste vara proffsigt gjorda. Men för att det ska bli bra bilder måste också bostaden visas upp från sin bästa sida. Idag finns det mäklare som även erbjuder styling eller som talar om hur man kan förbättra sin bostad utseendemässigt för att locka spekulanter.

Mäklare som erbjuder gratis värdering av bostaden

Valet av mäklare kan också ha stor betydelse för hur mycket man får ut vid en bostadsförsäljning i Farsta. Många gånger är det bäst att utgå från sig själv och välja den mäklare som man får bäst förtroende för. Bjud gärna hem några stycken för en bostadsvärdering. En seriös mäklare erbjuder gratis värdering utan att man förbinder sig till någonting.

Glöm inte att fråga vad som ingår i priset och hur mycket mäklaren tar betalt för sina tjänster. Är det en professionell fotograf som fotograferar bostaden, och får man hjälp med styling? Var annonseras bostaden ut, och hur många visningar hålls?

Ta hjälp av www.mäklarefarsta.com för att ta del av en gratis värdering. 

16 Jan 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare