RightLeft
 
 

Så kan en mäklare på Hisingen hjälpa dig bort från Göteborg

När du trotsar dina lokalpatriotiska vänner och väljer att flytta från Göteborg kan en bra mäklare på Hisingen hjälpa dig få ett bra pris för din lägenhet.

Varför i hela fridens namn vill du flytta från härliga Göteborg? Sveriges framsida och allra bästa stad? Du som har tröttnat på västkusten kommer sannolikt behöva ha ett svar redo på dessa frågor. Men stay strong, som de brukar säga i USA! Om du inte vill bo i Göteborg längre ska du inte göra det.

När du pratar med de lokalpatrioter som själva ALDRIG skulle kunna tänka sig att lämna Göteborg, kan du fråga dem om de kanske skulle kunna tänka sig att lägga ett bud på din lägenhet? Även om de vill bo kvar i samma stad ska de väl inte tvunget stagnera – en flytt innanför stadens Göteborgs gränser kan pigga upp dem på samma sätt som flytten till Stockholm kommer pigga upp dig.

Kan en mäklare på Hisingen få ut stockholmspris för din lägenhet i Göteborg?

Om dina vänner av någon anledning inte nappar på ditt erbjudande, kan en mäklare på Hisingen hjälpa dig med försäljningen istället. För dina vänner är otroligt nog inte ensamma i att tycka att Göteborg är en fantastisk stad att bo i. Varje år flyttar allt fler människor in till Göteborg, och Hisingen är dessutom ett populärt område för nyinflyttade.

Du som ska sälja lägenhet på Hisingen har alltså goda chanser att få ett bra pris, eftersom efterfrågan är så stor. Ett med Göteborgsmått mätt bra pris, alltså. Du kommer sannolikt inte kunna köpa lägenhet innanför tullarna i Stockholm för samma peng. Men det är en annan fråga. Alla städer har sina sidor.

9 Jan 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare