RightLeft
 
 

Smidigare och tryggare med en mäklare i Sollentuna

Ska du sälja din bostad så vill du få ut så mycket som möjligt. Med en bra mäklare från Sollentuna så blir försäljningen av bostaden tryggare och går snabbare.

Först var tanken att Amy själv skulle sälja sin lägenhet i Sollentuna. Men hon insåg snart att det var alldeles för mycket att göra. Hon försökte ta bilder och jämförde med andra bostäder som skulle säljas. Hennes bilder såg ut som om en treåring stått bakom kameran. Att skriva en annons om sitt hem var heller inte så enkelt.

Räckte det med “Lägenhet i Sollentuna, två rum och kök, 53 kvm’’? Nej, inte tillräckligt bra för att nå ut till rätt kunder. Framförallt inte när det handlar om stora summor, då kan lite mer information än så vara nödvändigt. För Amy handlade det om att spara pengar, men hon insåg att hon kanske faktiskt får ut mer om hon har en mäklare vid sin sida.

Mäklare visar det bästa i bostaden

Amy vände sig till en mäklare som tog emot henne med öppna armar. De började med att göra en värdering av lägenheten. Den var högre än vad Amy trodde den skulle vara. Därefter gjordes en besiktning. När allt var klart var det bilder som skulle tas, denna gången av en professionell fotograf som kunde ta bilder i bostäder.

Mäklaren satte ihop en bra och välkomnande annons om bostaden och beskrev även området. Sedan lades den ut på mäklarens hemsida. Vilket gjorde att trycket blev högt då de redan hade spekulanter.

15 Jan 2023

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare