RightLeft
 
 

Stängsel skyddar företag i Gävle

Företag som har problem med inbrott letar efter lösningar som kan avhjälpa problemet. I Gävletrakten kan man välja bra stängsel för att skydda sina byggnader.

Styrelsen diskuterade problemet som än en gång hade drabbat företaget. Det hade varit inbrott i byggnaden där de har sitt lager. Saker hade stulits. Detta var en ekonomisk förlust, men det gjorde även att alla kände sig otrygga då de ibland arbetade kvällar för att packa produkter som skulle ut till kund.

Efter att ha pratat i ihop sig bestämde de att Mikael, en i styrelsen, skulle ta reda på om det fanns något företag som kunde göra och sätta upp ett stängsel som åtminstone skulle se till att det blev besvärligt för de som olagligen hade tagit sig in och plockat med sig saker.

Högt stängsel med taggtråd i Gävle

Redan följande morgon kallade Mikael till ytterligare ett styrelsemöte. Han hade varit i kontakt med ett företag som gjorde stängsel i Gävle och ville att en representant från företaget skulle vara med och berätta om vilka stängsel de kunde stå till tjänst med för att göra fastigheten säkrare. De andra samtyckte och mötet genomfördes.

De lyssnade och tackade sedan ja och skulle få ett kostnadsförslag. Representanten hade rekommenderat ett industristängsel. Ett kraftigt stängsel och stolpar av rostfritt stål som hade taggtråd längst upp. Han hade visat olika typer av grindar som kunde vara intressanta. De kom överens om att han skulle skicka kostnadsförslag och när de tagit beslutet kunde arbetet börja.

2 Sep 2022

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare