RightLeft
 
 

Vill du ha en perfekt stenläggning?

Många vill ha en närmast perfekt trädgård, med gräsmatta, blommor, terass och plats för bilen. Att lägga sten i trädgården är en mycket bra idé, då sten gör att huset mår bra. Närmast villan bör man lägga en meter eller mer med sten runt huset, närmast väggen. Det gör att det blir svårare för skadliga rötter att komma för nära huset. Har man växter för nära huset finns risken att deras rötter tar sig in bland rör- och avloppssystem. Har man växter, träd och buskar en bit från huset, då behöver man inte oroa sig över att deras rötter kan skada rören. Växer de för nära huset är det inte bra.

Sten i trädgården jämnar marken

Lägger man sten i trädgården finns det en möjlighet att anlägga en terass, eller till och med en berså med en jämn yta så att man kan sitta utomhus och inta sin måltid, sitt morgonkaffe eller grillningen. Gör man platsen tillräckligt stor, kan man ställa ett stort matbord där, och med soffa och vilstolar. Då får man en plats i trädgården där man kan sitta utomhus och njuta av solen och naturen. Sten i trädgåden kan även fylla andra funktioner; så som att anlägga ett litet fågelbad, bygga en egen pool utomhus, bygga en lekplats för barnen eller något annat som man önskar ha i sin trädgård.

Anlita en markläggare för stenen i trädgården

Varför inte anlita en markläggare som kommer och lägger stenarna i trädgården? En sådan kan du fråga om allt som rör stenläggningen och vilken slags sten som passar på de olika ställena. Det finns stora variationer mellan materialen och vad som passar på de olika platserna och hur man vill använda platsen. Att bygga stigar med stenar är också en bra idé. Det är ju så med stigar, att de bildas därför att människor väljer att gå de närmaste vägarna till olika ställen på tomten. Då är det lika bra att lägga stenar där alla väljer att gå. På så sätt ser man till så att inte gräsmattan blir påverkad av att folk vill gå på den. Det finns flera stenläggare i Stockholm att välja mellan. Då är det alltid bäst att anlita den som är bäst på jobbet och som har de bästa offerterna. Varför inte välja den som kan ge garantier på sitt jobb? Då vet du att de gör ett så bra arbete att du blir nöjd. Läs mer här: https://www.stenläggarestockholm.nu.

8 May 2019

Nyheter från Rum & Trädgård


Nyheter från utställare